Te așteptăm în echipa noastră de fotbal!

Secția de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Suceava invită toți elevii pasionați de fotbal să se înscrie la admiterea pentru clasa a IX-a, profil sportiv, secția fotbal în anul școlar 2020-2021. Înscrierile se fac în perioada 2-5 iunie 2020 pe baza unui dosar care trebuie să conțină urmatoarele acte (click aici). Înscrierea se poate face în intervalul 2-5 iunie 2020 atât la sediul liceului din G. Enescu 26A cât și online prin trimiterea actelor la adresa de e-mail lps.suceava@gmail.com.

Secția de fotbal are în componență opt antrenori licențiați UEFA și participă atât în competițiile locale/județene organizate de AJF Suceava cât și în cele naționale sub egida FRF, având rezultate remarcabile în competiții cât și numeroase promovări de sportivi la seniori la echipe ca ACS Foresta Suceava, FCM Bucovina Rădăuți, ACS Șomuz Fălticeni dar și cluburi din afara județului Suceava ca Viitorul Constanța, FCSB, Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani, etc.

O bază sportivă excelentă, materiale diversificate, competența antrenorilor, competiții oficiale și amicale la juniori, echipă proprie de seniori, toate puse la dispoziția ta, gratuit, doar dacă devii elevul nostru! 🙂 Toate acestea formează cadrul perfect pentru a progresa și de ce nu, pentru ați îndeplini visul de a ajunge fotbalist iar dacă din nefericire sau accident nu atingi acest deziderat cu siguranță la sfârșitul clasei a XII-a vei fi pregătit de a accede în școlile de poliție, jandarmerie sau la Facultatea de Educație și Sport și mai departe de a ajunge profesor, antrenor, preparator fizic, kineto-terapeut, etc. sau în orice alt domeniu vrei tu, având în vedere că se fac aceleași materii din curriculum cu excepția celor mai puțin importante, care au fost înlocuite de cele 2 ore de sport zilnice.

Deci, ce mai aștepți ??? …ne vedem la înscrieri!!!

În intervalul 2-5 iunie, între 9:00 – 18:00,  te așteptăm în fața LPS Suceava.