Proiectul „Bogățiile toamnei”

În perioada, 24-28.10.2016, la Liceul cu Program Sportiv, Suceava, s-a desfășurat proiectul educațional ” Bogățiile toamnei „, activitate la care au luat parte elevii claselor primare, elevii din ciclul gimnazial, dar și liceal, împreună cu cadrele didactice implicate.

bogatiile_toamnei_2

Proiectul s-a desfășurat în cursul a 5 zile consecutive. Luni, 24. 10.2016 și marti, 25.10.2016 au avut loc ateliere de creație, unde s-au realizat, desene, machete specifice temei.

bogatiile_toamnei_3

Miercuri, 26.10.2016, elevii claselor primare au explorat natura, mai exact au observat cât de frumos este totul în anotimpul toamna.

bogatiile_toamnei_4

Joi,27.10.2016 , tot cei mici, i-au îndulcit pe colegii lor mai mari și pe cadrele didactice din școală, cu diverse prăjituri care le-au avut de vânzare la târgul de prăjituri. În aceeași zi, elevii au dorit sa împărtășească bucuria pe care toamna o oferă, cu diverse persoane pe care i-au întâlnit în jurul scolii, oferindu-le câte un măr și o mica felicitare făcută de ei.

bogatiile_toamnei_1

Ziua de vineri a fost una magica, în care a avut loc concursul de costume, desene și un mic program artistic. Cu toții ne-am bucurat de frumusețile toamnei.

bogatiile_toamnei_5

Coordonatorii proiectului au fost: prof. Radu Ioan, prof. Lohănel Cristina, prof. Papuc Constantin-Ioan, prof. Croitoru Dana, prof. Suleap Irina, prof. Dobroghii Alina, prof. Vasiliu Aniela, prof. Pavelescu Maria, prof. Pavel Ema și prof. Mureșean Loredana.