Prima zi în ,,Școala altfel,,

În prima zi a Programului Național „Școala Altfel”, pe 6 noiembrie 2017, elevii clasei a XI-a E de la Liceul cu Program Sportiv Suceava au desfășurat activitățile „Mândria de a fi român” și „Jurnalul meu de sănătate”, fiind coordonați de doamna profesoară CIUBOTARIU Alina-Raluca.
Prima activitate a avut ca obiectiv cunoașterea personalităților din diferite domenii, a tradițiilor, a bogățiilor materiale și spirituale românești. Elevii au prezentat referate despre nume cunoscute în întreaga lume: Nadia Comăneci, Sofia Vicoveanca, Constantin Brâncuși, Simona Halep, Camil Petrescu. Rând pe rând, aceștia au furnizat succint informații despre nume reprezentative pentru folclor, muzică, sculptură, pictură, literatură, sport, aviație, medicină etc.

Activitatea „Jurnalul meu de sănătate” a constat în prezentarea regulilor necesare pentru o viață sănătoasă: alimentație corespunzătoare, sport, atitudine pozitivă, hidratare, respectarea celor trei mese ale zilei, igiena personală. În continuare a avut loc o dezbatere privitoare la factorii care ne influențează negativ viața.

Redactat: Prof. Ciubotariu Alina Raluca