Organizăm „Cupa Primăverii”

Catedra de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Suceava în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Suceava și Asociația Județeană de Fotbal Suceava organizează o competiție de fotbal, în săptămâna activităților educative extracurriculare, în zilele de 21-22.04.2016, în cadrul programului ”Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Sub denumirea „Cupa Primăverii”, competiția acoperă atât ciclul primar, nivel la care sunt înscrise 12 echipe dar și ciclul gimnazial la care s-au înscris nu mai puțin de 43 de echipe, împărțite în două categorii. Jocurile se vor desfășura pe terenurile cu suprafețe sintetice din cadrul campusului LPS Suceava.

La fiecare categorie se vor înmâna echipelor participante diplome de  iar primele trei echipe clasate la finalul competiției vor fi premiate cu trofee, medalii, diplome și tricouri.

Ovidiu-Murariu„Numărul mare de echipe care au răspuns invitației noastre la această competiție ne bucură și totodată ne obligă să fim la cel mai înalt nivel din punct de vedere al organizării. Totodată țin să mulțumim partenerilor noștrii cu ajutorul cărora am reușit să  lansăm această competiție, pe care ne dorim să o organizăm anual și de ce nu, să devină o tradiție la nivelul județului Suceava în materie de competiții dedicate special unităților de învățământ.” a declarat profesorul antrenor Murariu Ovidiu.

  • Categoria claselor I, a IV-a – (5 jucători +1 portar) –lot maxim 10 elevi.

PROGRAM JOCURI I-IV

  • Categoria claselor a V-a, a VI-a – (6 jucători + 1 portar ) –lot maxim 12 elevi.

PROGRAM JOCURI V-VI

  • Categoria claselor a VII-a, a VIII-a – (8 jucători + 1 portar ) –lot maxim 14 elevi.

PROGRAM JOCURI VII-VIII

Redactat: Prof. Claudiu Sevaciuc