Luptătorii suceveni au cucerit cinci medalii la Campionatul Național Școlar

Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute turneul final al Campionatului Național Scolar la lupte greco-romane, competiție la care au luat parte peste 120 de sportivi de la 25 de cluburi din întreaga țară. Coordonați de pe margine de antrenorii Valerică Gherasim și Andrei Bolohan, toți cei cinci luptători suceveni calificați au urcat pe podiumul de premiere.

Performerul delegației a fost Ioan Moisei, care a reușit să devină campion național la categoria 50 de kilograme. La categoria 69 de kilograme, colegul său de la LPS Suceava, Adrian Agache s-a ales cu medalia de argint. Celelalte trei medalii ale sucevenilor, toate de bronz au fost obținute de Răzvan Mihalace (63 de kilograme), Cristian Teodor Chira (95 de kilograme) și Costel Andrei Rusu (54 de kilograme), ultimul concurând pentru CT “Alexandru Ioan Cuza”.

In clasamentul general pe echipe, LPS Suceava a ocupat locul 3.

“Mă bucur că am reușit să organizam aceste finale la Suceava. In plus suntem foarte mulțumiți că toți cei cinci sportivi calificați au câștigat medalii. Mulțumim Inspectoratului Scolar Județean Suceava, Colegiului Tehnic Petru Mușat, acolo unde au fost cazați sportivii și unde au luat masa, Consiliului Local și Consiliului Județean Suceava, domnului Lucian Sănduleac (SC Safe Steel SRL Suceava), domnului Sebi Caba (restaurantul Melody), dar și clubului CSM Suceava pentru colaborare”, a precizat antrenorul Valerică Gherasim.

Redactat: Dănuț Chidoveț
Sursa: www.obiectivdesuceava.ro