LPS Suceava a ieșit pe primul loc la Olimpiada Naţională de Pregătire Sportivă Teoretică

Liceul cu Program Sportiv din Suceava s-a evidenţiat la nivel naţional cu două prezenţe pe podium și o menţiune obţinută de elevii săi la Olimpiada Naţională de Pregătire Sportivă Teoretică, ce a avut loc timp de cinci zile la Baia Mare. Cei trei elevi suceveni participanţi la acest concurs naţional sunt pregătiţi de profesoara Mariana Juravle și au fost însoţiţi în această deplasare de profesoara Daniela Cojocaru. La clasa a XII-a, suceveanul Sebastian Vicol a reușit să obţină cea mai mare notă din concurs, 9,80, câștigând astfel primul loc, singurul care-i lipsea, el urcând pe podium și la ultimele trei ediţii. O comportare foarte bună a avut-o și Lucian Medwing, dar în concursul rezervat clasei a X-a, suceveanul repetând evoluţia colegului său mai mare, cu cea mai mare notă din concurs, 9,60, după ce anul trecut, la debutul în acest concurs, a luat menţiune.

Cel de-al treilea și ultimul participant de la LPS Suceava, Adrian Popovici, a luat menţiune la clasa a XI-a, aceasta fiind prima sa participare la naţionale.

În urma acestor rezultate, Liceul cu Program Sportiv din Suceava a ocupat primul loc în topul performanţelor la faza finală a Olimpiadei Naţionale de Pregătire Sportivă Teoretică, dintre toate liceele din ţară.

Sursa: www.monitorulsv.ro