LPS-CSS Suceava merge la turneul zonal

LPS-CSS Suceava a castigat pentru al doilea an consecutiv turneul judetean al Memorialului “Gheorghe Ola”, competitie rezervata copiilor nascuti in anul 2007.  Grupa pregatita de Andrei Itco a facut o adevarata demonstratie de forma pe terenul sintetic al complexului Zamca, reusind sa se impuna de o maniera categorica in toate cele cinci meciuri disputate luni si marti: 28-0 cu Luceafarul Bucovina Suceava, 12-0 cu Dorna Vatra Dornei, 6-0 cu Juniorul Suceava, 12-0 cu Junior Campulung Moldovenesc si 26-2 cu Foresta Falticeni.

Am reusit sa controlam si sa ne impunem in toate jocurile disputate. Ba mai mult, am marcat peste 80 de goluri si am primit doar doua, reusind astfel sa ne adjudecam titlul de campioni judeteni pentru al doilea an consecutiv. In cele doua zile de competitie am demonstrat sa suntem pe o panta ascendenta in perspectiva turneului zonal, unde am incredere ca acesti copii vor face o figura frumoasa. Le multumim si parintilor pentru sustinere si pentru incurajari”, a declarat Andrei Itco.

LPS-CSS Suceava s-a bazat la faza judeteana pe urmatorul lot de jucatori: Claudiu David, Victor Babascu, Stefan Recolciuc, Sebastian Burlacu, Iustin Panciuc, Augustin Gaina, Fabian Gaina, Luca Gavrilovici si Matei Manolache.

Sursa: www.gazetasv.ro