Identificarea nevoilor de lectură!

Activităţi ale bibliotecii LPS Suceava desfăşurate în septembrie şi octombrie  2016

idedentificarea_nevoilor_de_lectura_2Anul şcolar 2016-2017 se anunţă un an valoros în activităţi ale bibliotecii LPS Suceava. Începem împreună şi ne împrietenim bine, da, prietenia se leagă faţă de cei mici, clasa a V-a, clasa a IX-a, având ca finalitate înscrierea la bibliotecă, cunoaşterea locaţiei, prezentarea mea ca bibliotecar, identificarea nevoilor de lectură şi crearea legăturilor între clasă-bibliotecă-profesor.

 

idedentificarea_nevoilor_de_lectura_1Ziua Educatorului a fost marcată, sărbătorită şi, nu în ultimul rând, dezbătută de diferite clase ale liceului nostru. „Ce putem face mai mult împreună?”,”Personalităţi culturale în România”, „Cartea, obiect de cultură” sunt titlurile care au însufleţit discuţii, aprecieri, controverse…, totul pentru o construcţie civilizată a sufletului de elev.

Filmul şi literatura s-au întâlnit tot la noi în bibliotecă, clasa a VII-a şi clasa a X-a F urărind filme care ecranizau un roman citit.

Până la o noua întâlnire vă urez să aveţi bucurii, dacă se poate, să căutăm să fim mai buni…, să nu uităm că zilnic, elevi din diferite clase, vin la bibliotecă să studieze, să caute informaţie, să devină mai buni…, să le urmam exemplul…!

idedentificarea_nevoilor_de_lectura_3