UPDATE „Cupa Primăverii” revine pentru clasele I – a VI-a

Liceul cu Program Sportiv Suceava organizează în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport  și Asociația Județeană de Fotbal Suceava, în ziua de 14 iunie 2017, „Cupa Primăverii” la fotbal, pe terenul sintetic din cadrul campusului L.P.S. Suceava.

Competiția este împărțită în două categorii, prima pentru elevii claselor din ciclul primar, I – IV,  care vor disputa jocuri pe două terenuri de dimensiuni 40m/20m și porți 3m/2m, și pentru elevii claselor a V-a și a VI-a  pe alte două terenuri 60m/40m și porți 5m/2m. La fiecare categorie sunt pregătite premii constând în cupe, medalii, diplome pentru fiecare copil a echipelor clasate pe podium dar și diplome de participare pentru celelalte echipe.

„Invităm toate unitățile școlare din județul Suceava să participe la această competiție ce ne dorim să devină una constantă și totodată o competiție la care profesorii și elevii să participe cu plăcere iar pentru acest deziderat încercăm să oferim cele mai bune condiții. Vreau să menționez că ambele turnee se vor desfășura în aceiași locație, pe terenul sintetic mare, tocmai pentru a ușura munca profesorilor care participă la ambele categorii”,  a declarat prof. antr. Murariu Ovidiu.

Înscrierile pentru această competiție se fac prin transmiterea, denumirii unității școlare, a numelui și prenumelui profesorului însoțitor, categoria la care va participa și un număr de contact,  prin e-mail la adresa web.lpssuceava@yahoo.com sau prin mesaj privat pe pagina de facebook LPS Suceava – Fotbal până marți, 08.06.2017, ora 10:00.

Acte necesare participării:

1. Tabel nominal care să cuprindă (click aici) :

  • denumirea unităţii şcolare;
  • numele şi prenumele jucătorilor;
  • data naşterii (ziua,luna, anul);
  • clasa;
  • viza medicală (viza va avea semnătura şi parafa medicului);

2. Copie a unui act de identitate ( Carte de identitate, certificat de naștere, pașaport)

3. Un act oficial cu fotografie (se cere doar în cazul unei contestații).

Toate documentele solicitate vor fi predate comisiei de organizare înaintea primului joc . Aceştia vor verifica obligatoriu existenţa vizei medicale pentru fiecare jucător din tabelul de înscriere.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI ( va fi afișat aici în 08.06.2017, ora 15:00)