Campioni județeni la „under 11”

Echipa de fotbal a LPS – CSS Suceava, formată din copii născuți în anul 2006 sau 2007, antrenată de prof. Ițco Andrei, a reușit să câștige play-off-ul campionatului județean obținând astfel dreptul de a reprezenta județul Suceava la etapa de zonă.

„Felicitări copiilor care au demonstrat, în decursul acestui campionat că merită titlu de Campioni Judeţeni, ba mai mult au reuşit să menţină în vitrina Liceului cu Program Sportiv, titlul câştigat anul trecut de grupa 2005 şi în acelaşi timp să confirme rezultatele bune din ultima perioadă, printre care titlul de Campioni Judeţeni, sezonul 2015- 2016 şi locul III în ţară!

Mulţumim părinţilor pentru încurajările si susţinerea oferită pe parcursul campionatului şi în aceste două zile de Play–off și de asemenea mulţumesc conducerii Liceului cu Program Sportiv, domnului director Radu Ioan pentru tot sprijinul acordat şi nu în ultimul rând colegilor de la catedra de fotbal care au fost alături de noi,” a declarat prof. Ițco Andrei.

Rezultatele în Play-off:

LPS Suceava 10 – 0 AS Foresta Fălticeni

LPS Suceava 3 – 1  ACS Juniorul Suceava

CSS Rădăuți 3 – 5 LPS Suceava

Lotul de jucători: Matei Cuciureanu, Rareş Ioniţă, Matei Manolache, Horia Avăcăriţei, Mario Bai, Codrin Nica, Fabian Aursulesei, Teodor Cucolaş, Luca Dănilă, Victor Băbăscu, Ştefan Petraru, Sebastian Burlacu, Luca Gavrilovici, Ştefan Recolciuc, Fabian Găină și Augustin Găină.