Eşti aici
Acasă > Baza materială > Biblioteca

biblioteca_lps_suceava


Biblioteca școlară contribuie la realizarea marilor obiective ale întregului sistem de învățământ precum și a obiectivelor educaționale pe fiecare nivel de studiu. Din aceasta perspectivă a fost mereu privită biblioteca Liceului cu Program Sportiv Suceava, drept pentru care, an de an se aduc considerabile îmbunătățiri atât în privința fondului de cărți cât și a dotărilor.

Cu un spațiu primitor, dotat cu 25 de locuri pe scaune, biblioteca oferă cadrul perfect pentru lectură cât și pentru desfășurarea celor mai complexe proiecte de către elevi cât și de profesori.

carti_biblioteca_lpssuceavaIn dotarea bibliotecii sunt peste 17.000 de volume care asigură o varietate ce acoperă atât necesitățile elevilor de la clasele primare până la cei care se pregătesc de finalul ciclului de învățământ liceal. Fondul de cărți acoperă domenii precum: Limba și literatura româna, limba engleză, istorie, geografie, matematică, fizică, biologie, filozofie, pedagogie, sport, literatură pentru copii, etc.

Aflată în corpul cu amfiteatrul, la parter, biblioteca iși asteaptă elevii care vor să-și largească domeniul de cunoaștere sau să fundamenteze conținuturi din domenii de examinare, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00.

„Biblioteca este poarta de intrare către drumul cunoașterii cu destinația, înțelepciunea.” – bibliotecar: Chiricheș Mihail Gabriel

Top