Activitate C.Ș.E pe semestrul I, anul școlar 2015-2016

Consilul Școlar al Elevilor de la L.P.S Suceava este format din 30 de elevi reprezentanți ai fiecărei clase.

alegeri_cse_2015_2016_lps_suceavaÎn luna octombrie a anului 2015, la nivelul școlii, au avut loc alegerile pentru cele 3 funcții de conducere din cadrul C.Ș.E.În urma alegerilor desfășurate, președintele C.Ș.E în anul școlar 2015-2016 este eleva Șpac Ioana din clasa a X-a E, profil filologie.

Activitatea C.Ș.E este coordonată de doamna profesor Mureșan Loredana.

Consiliul Școlar al Elevilor s-a întâlnit de 5 ori pe parcursul semestrului I al anului școlar 2015-2016, agenda întâlnirilor cuprinzând: alegerile comitetului de conducere a C.Ș.E, aspecte pozitive și negative din clase, organizarea unor activități școlare și extrașcolare cât mai atractive, activități de promovare a școlii noastre, prevenirea consumului de substanțe etnobotanice, droguri și prevenirea violenței în mediul școlar și stabilirea unor măsuri privind siguranța elevilor în școală, găsirea unor modalități prin care să se diminueze absenteismul școlar.

Activități ale C.Ș.E pe parcursul semestrului I, anul școlar 2015-2016

„Education Day” 

Pe data de 5 octombrie 2015 s-au organizat activități pentru conștientizarea educației in rândul elevilor.

educations_day_lps_suceava_2016

„Big Brother – Little Brother”

Acțiune de voluntariat în cadrul căreia elevii de liceu își petrec timp cu elevii din clasele primare, realizând activități împreună într-un cadru relaxant și lipsit de stres.

big_ brother_little_brother_lps_suceava

„Mândru că sunt Român”

În jurul zilei de 1 Decembrie, peste 50 de elevi și 10 cadre didactice au participat la activitatea tematică pentru a sărbători Ziua României, in cadrul căreia au avut loc dezbateri, prezentări PPT, prezentări de materiale video si concursuri de poezii.

ziua_romaniei_2015_lps_suceava

„Dăruiește un strop de fericire”

Pe data de 10 decembrie 2015, la nivelul școlii s-a organizat proiectul ”Dăruieșe un strop de fericire” prin care s-au strâns fonduri în scop caritabil. Banii s-au donat unui elev din cadrul școlii care se pregătea pentru o intervenție chirurgicală.

„Expoziție de Crăciun”

Elevii din școală au au realizat felicitări de Crăciun și accesorii pentru brad hand-made, acestea fiind expuse spre vânzare pe 17 decembrie cu scopul de a strânge fonduri pentru C.Ș.E.

expozitie_de_craciun_2015_lps_suceava

VĂ MULȚUMIM DE ATENȚIE ȘI VĂ DORIM  SĂ AVEȚI O ZI FRUMOASĂ ÎN CONTINUARE!

Redactat: